Logo Storteboom

Maksymalne bezpieczeństwo:
oto nasz cel

Spełnianie wszystkich wymogów bezpieczeństwa: to dla nas oczywistość. Razem dbamy o restrykcyjne kontrolowanie wszystkich zasad.

Jakość+ bezpieczeństwo żywności = Storteboom

Jest jedna rzecz, która nigdy nie podlega dyskusji w Storteboom: jakość naszych produktów z kurczaka. W dzisiejszych czasach nie jeździmy już rowerem na targ, aby wybrać najlepsze kurczaki, tak jak kiedyś, ale nadal za każdym razem wybieramy to, co najlepsze. Wysoka jakość i wysoki poziom bezpieczeństwa żywności idą u nas w ramię w ramię. I nie robimy tego sami! Współpracujemy tylko z tymi firmami, które myślą podobnie jak my. 

Od mycia rąk po zdjęcia rentgenowskie

Jak dokładnie dbamy o jakość i maksymalne bezpieczeństwo żywności? Po pierwsze, opracowaliśmy wewnętrzny nadzór, który zapewnia ścisłe przestrzeganie wszystkich procedur. Bez wyjątku. Ścisłe i regularne kontrole, niezależne audyty procesów produkcyjnych i zakładów. Od mycia rąk po dodatkowe kontrole za pomocą zdjęć rentgenowskich. A co jeszcze ważniejsze: nasi ludzie rozumieją, jak istotne są jakość i bezpieczeństwo. Każdy ma przed oczami ten sam cel: bezpieczne i smaczne produkty z kurczaka. 

Znamy się na bezpieczeństwie

Korzystamy z systemu kontroli jakości (2 Sisters Storteboom Quality Control), który spełnia najsurowsze standardy międzynarodowe. Jest to dla nas oczywiste. Mamy również wszelkie certyfikaty i zezwolenia, m.in.: IKB, BRC, IFS 6 Higher Level, GHP/GMP, Labour and Environment, monitoring w zakresie bakterii Salmonella/Campylobacter, Beter leven (1 gwiazdka), Halal i QS.